Mainos
Mainos

Mies, siivoamalla saat enemmän seksiä ja suhde paranee

Tutkimukset osoittavat, että seksielämä paranee parisuhteessa, jos myös mies osallistuu kotitöihin ja siivoukseen.

Journal of Family Issues -julkaisu kertoo tutkimuksesta, jossa seurattiin lähes 6 900 taloutta Yhdysvalloissa. Tutkimuksen tulokset osoittivat sen, että niissä parisuhteissa ja perheissä, joissa myös mies osallistui kotitöihin, oltiin onnellisempia.

Tutkimuksessa myös ilmeni, että 72 prosenttia yhdysvaltalaisista aviopareista oli sitä mieltä, että suhde toimii paremmin, kun kotityöt jaetaan puolison kanssa. Vuonna 1990 sama luku oli vain 48 prosenttia.

Eräässä toisessa tutkimuksessa puolestaan ilmeni, että miehen seksielämä parisuhteessa paranee, jos hän osallistuu kotitöihin ja ennen kaikkea siivoukseen. Riversiden yliopiston tutkimuksessa todettiin, että naisen mielestä kotitöitä tekevä mies on seksuaalisesti viehättävämpi.

Molempien tutkimuksten perusteella myös parisuhteet, joissa mies osallistuu tasapuolisesti kotitöihin, kestävät muita suhteita pidempään.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: Journal of Family Issues

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot