Mainos
Mainos

Miesjulkkisten riippuva rintavarustus – ei heikkohermoisille!

Osa naisjulkimoista ei epäröi esitellä rintavarustustaan, mutta nähtävästi se sujuu tunnetuilta miehiltäkin.

Kaikki rakastavat rintoja. Ne lienevät yksi monista asioista, jotka tekevät naisesta erityisen. Ehkä juuri siksi naiset puolestaan eivät niin välitä nähdä niitä miehillä – ja tässä ei nyt ole kyse kuntosalilla bodatuista rintakehistä, vaan hyllyvistä, pulleista miesten rinnoista.

Joten miehet, huomio: parempi pitää huolta siitä yleiskunnosta, ettei käy kuten näille miesjulkimoille! Jack Nicholsonin "moobsit" ovat omaa luokkaansa, mutta se ei tosin näytä estävän häntä saamasta seksikästä naisseuraa veneretkelleen.

John Travolta, kolmen lapsen isä, on myös viihtynyt ruokapöydässä. Pulp Fiction -elokuvan tähti on naimisissa Kelly Prestonin kanssa ja he saivat vauvan viime marraskuussa.

Näyttävät rinnat eivät myöskään estä Idols-tuomari Simon Cowellia käyttämästä tiukkoja t-paitoja. Kenties kaikki onkin loppupeleissä asenteesta kiinni?

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Popcrunch.com

Kuva: Getty Images

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme