Mainos
Mainos

Mikä on Habbo Hotel?

Habbo Hotel on virtuaalihotelli, jossa oman hahmon luotuaan pääsee kulkemaan eri huoneissa, tapaamaan toisia virtuaalihahmoja, chättäilemään heidän kanssaan, pelaamaan pelejä ja juttelemaan foorumeilla.

Habbo Hotel on suunnattu pääasiallisesti yli 13-vuotiaille netin käyttäjille, mutta todellisuudessa käyttäjät lienevät nuorempia.

Habbo Hotelliin rekisteröityminen, siellä liikkuminen ja chättäily on ilmaista. Jotkut pelit ovat osittain maksullisia ja hahmon oman huoneen sisustaminen vaatii Habbo-kolikoiden ostamista oikealla rahalla.

Sisustuselementeistä, pelirekvisiitasta ja muusta Habbo-kolikoilla ostettavasta virtuaalikrääsästä käytetään nimeä kama. Erilaisten huijausten välttämiseksi käyttäjän on pidettävä salasanansa visusti tallessa.

Vanhempien on myös hyvä olla selvillä lastensa Habbo Hotel -harrastuksesta, jottei lasku Habbo-kolikoista tule eteen yllättäen.

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme