Mainos
Mainos

Mikä on Habbo Hotel?

Habbo Hotel on virtuaalihotelli, jossa oman hahmon luotuaan pääsee kulkemaan eri huoneissa, tapaamaan toisia virtuaalihahmoja, chättäilemään heidän kanssaan, pelaamaan pelejä ja juttelemaan foorumeilla.

Habbo Hotel on suunnattu pääasiallisesti yli 13-vuotiaille netin käyttäjille, mutta todellisuudessa käyttäjät lienevät nuorempia.

Habbo Hotelliin rekisteröityminen, siellä liikkuminen ja chättäily on ilmaista. Jotkut pelit ovat osittain maksullisia ja hahmon oman huoneen sisustaminen vaatii Habbo-kolikoiden ostamista oikealla rahalla.

Sisustuselementeistä, pelirekvisiitasta ja muusta Habbo-kolikoilla ostettavasta virtuaalikrääsästä käytetään nimeä kama. Erilaisten huijausten välttämiseksi käyttäjän on pidettävä salasanansa visusti tallessa.

Vanhempien on myös hyvä olla selvillä lastensa Habbo Hotel -harrastuksesta, jottei lasku Habbo-kolikoista tule eteen yllättäen.

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot