Mainos
Mainos

Mikä on Juniorin Mummola?

Juniorin Mummo on hyvin värikäs persoona, jonka elämään on mahtunut monenmoista seikkailua. Mummolassa Mummo haluaa hieman opastaa lapsia, mutta kaikkia Mummon neuvoja ei kannata ottaa vakavasti.

Mummo luottaa, että kotona vanhemmat suodattavat lapsille oikean tiedon, ja että Onnenpäivässä Kana, Tea ja Pekka kertovat asiat oikein.

Mummon elämään mahtuu roppakaupalla ystäviä, ja lisäksi kotona viihdyttämässä ovat Pasi-kissa ja Puntti-koira. Vaariehdokkaita on joskus liiaksikin, Risto Saksasta varsinkin ottaa usein yhteyttä Mummoon. Mummolla on kauan sitten ollut vaarikin, rakas Edvard, jonka koko suku on suomenruotsalaista. Tämä monikulttuurinen eletty elämä kuuluu ja näkyy Mummossa, joka haluaa myös opettaa katsojille eri kieliä, sekä suomalaisia sivistyssanoja ja tapakulttuuria.

Mummola on tarkoitettu kouluikäisille, siksi sillä ei ole Pikkupöllömerkintää. Mummola Juniorilla joka sunnuntai klo 14.00 ja 17.30.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot