Mainos
Mainos

Mikä on Panfu?

Panfu on lasten oma turvallinen verkkosivusto, jossa lapset viihtyvät ja oppivat. Virtuaalimaailmassa voi pelata pelejä, leikkiä, chattailla turvallisesti ja luoda oman Panda-hahmon.

Panfu on pääsääntöisin suunnattu 6-14-vuotiaille lapsille ja nuorille, jonka tarkoituksena on tarjota lapsille turvallinen mahdollisuus etsiä tietoa internetistä ja samalla myös viihtyä pelaten ja chattaillen.

Rekisteröityessä lapsi luo itselleen oman Panfu-hahmon, joka on turvallinen anonyymi-identiteetti. Pandat pelaavat, seikkailevat, juttelevat ja oppivat internetin mahdollisuuksia suojatussa ympäristössä.

Panfussa jokainen voi pelata ja chattailla ilmaiseksi. Perusjäsenyyden lisäksi vanhemmat voivat hankkia lapselleen kultajäsenyyden, jonka avulla saa enemmän pelejä ja tietoa turvallisuudesta. Lisäksi sivustojen ylläpitäjien tavoitteena on lisätä lasten sosiaalisiakykyjä ja mediakasvatustaitoja.

Panfun takuita lasten turvallisuudesta ovat selkeät säännöt, chatin ammattitaitoiset valvojat, hyvä käyttäytyminen ja suojattu identiteetti.

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot