Mainos
Mainos

Millainen on prinsessa Victorian vihkisormus?

Kruununprinsessa Victoria on esitellyt upeaa kihlasormustaan, joka on todennäköisesti Silvia-äidin vanha. Mutta millainen on tulevan kuningattaren vihkisormus?

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja Daniel Westling tanssivat häitään 19. kesäkuuta 2010. Millaisen koru koristaa tänään Victoria nimetöntä? Noudattaako vihkisormus samaa klassista linjaa kuin kihlasormus?

Onnellinen prinsessa esitteli helmikuussa kauniin kihlasormuksensa, jossa säihkyy yksi timantti. Sormusasiantuntijoiden mukaan kyseessä on sama sormus, jolla Ruotsin kuningas Kaarle Kustaakihlasi Silviansa vuonna 1976.

Asiantuntijan mukaan sormuksen kaupallinen arvo on 150 000 – 200 000 kruunua. Samainen sormus on kuulunut Silvian lisäksi myös Victorian isoäidille, prinsessa Sibyllalle.

Eräiden huhujen mukaan Victoria ja Daniel olisivat hankkineet sormuksen Tukholman WA Bolin -kultasepänliikkeestä.

Kuningatar Silvian nimettömässä puolestaan on nähty yhtä aikaa kolmekin eri timanttisormusta. Mikäli prinsessa Victorian nimettömässä on nykyään Silvian vanha kihlasormus, jää kuningattaren koristukseksi edelleen valkokultainen vihkisormus.

(MTV3 Helmi)

Kuvat: WireImage / AOP

Lähteet: engagementrings.lovetoknow.com, victoriaswedding.se

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme