Mainos
Mainos

Minna Cheung: Mert on Muodin huipulle -kisan yllättäjä

Muodin huipulle -tuomari Minna Cheung ylistää Muodin huipulle -kilpailun ensimmäisen kauden kuopusta Mert Otsamoa. Mies on häikäissyt tuomarin edistymällä huikealla vauhdilla teknisissä taidoissa.

Muodin huipulle -kilpailun ollessa puolivälissä, ovat vakiotuomariston odotukset suunnittelijoita kohtaa entistä korkeammalla.

– Tässä vaiheessa odottaa näkevänsä kaikkea enemmän. On tärkeää, että suunnittelijat kuuntelevat, miettivät ja sisäistävät juttuja, joista olemme heille sanoneet.

– Olemme opettaneet heitä ja nyt aletaan katsoa, kuka on oppinut, Cheung kiteyttää.

Erityisesti naistuomari odottaa näkevänsä catwalkilla toimivia yhdistelmiä ja yllätyksiä.

– En usko, että keneltäkään on vielä nähty kaikkea.

Suunnittelijajoukosta osa on kuitenkin jo saanut näytettyä kyntensä. Naistuomarin mukaan joukon kuopus Mert Otsamo on erottunut porukasta edukseen ja on ryhmän suurin yllättäjä.

– Hän on nopeasti ymmärtänyt teknisen osaamisen merkityksen. Aina on tehtäväkohtaista hajontaa, mutta Mert on edistynyt teknisesti aivan huikeasti, Cheung ihastelee.

Teksti: Sanna Jokinen/MTV3

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot