Mainos
Mainos

Minna Ottavainen

”Nyt meidänkin keittiössä tuoksuu ruoka.”

Täytyy myöntää, tyhmää kyllä, että vasta viimeisen vuoden aikana olen ruvennut miettimään ihmisen rajallisuutta ja terveyttä.

Olen aina yrittänyt syödä terveellisesti ja liikkua tarpeeksi. Painon olen yrittänyt pitää pituuteeni sopivana. Kaikissa lehdissäkin kerrotaan, että ihminen näyttää terveemmältä, kun ei ole ylipainoinen. Mutta vasta nyt, pienen Oliver pojan äitinä ajattelen asiaa ihan oikeasti: "Eihän minulle voi sattua mitään. Täytyyhän pienellä pojalla olla äiti!".

Perheen perustamisen jälkeen elämänlaatuni on muuttunut paremmaksi. Kodin merkitys on muuttunut; nyt meidänkin keittiössä tuoksuu ruoka. (Ei nyt sentään ihan joka päivä.)

Ilokseni olen huomannut, että asioiden yhdistäminen on mahdollista. Kesän olen tehnyt Radio Nova liikenteessä -ohjelmaa ja syksy toi tullessaan uusia haasteita. Viisipäiväinen viikko koostuu tuottajan hommista ja juontamisesta. Niin, se asioiden yhdistäminen. Minua hämmästyttää se, että voi yhtä aikaa käydä töissä ja puhua aikuisten asioita ja toisaalta taas kolliä aamuisin pikkuveijarin kanssa parisängyssä.

Tällä hetkellä olen tyytyväinen elämääni...vaikkakin jäi vähän raskauskiloja...

Minna

Lähetä Minnalle terveisiä

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme