Mainos
Mainos

Mount Everest: Vaaralliset sääolosuhteet särkivät unelman

Anne-Mari Hyryläisen ja Sky Climbers -tiimin matka kohti Mount Everestiä sai ikävän käänteen ja Anne-Mari on palaamassa takaisin perusleiriin.

Anne-Mari vetäytyy takaisin perusleiriin

Useista eri lähteistä saamiemme säätietojen pohjalta huippuyrityksen jatkaminen ei enää tunnu järkevältä. Käyttämämme yhdysvaltalaiset sekä eurooppalaiset ennusteet lupaavat vaarallisen kovia tuulia ja sanovat 16. ja 17. päiväksi kaavaillun sääikkunan sulkeutuneen. Sääennusteita on markkinoilla useita ja harvoin eri ennusteet täysin täsmäävät keskenään. Olemme kuitenkin valinneet retkikuntamme käyttöön eräät maailman parhaimmista säätoimistoista ja nyt olemme tilanteessa, että meidän on luotettava ammattilaisiin.

Katso myös viimeisin video

Katsomo-video ei ole saatavilla

Anne-Marin tavoitteena on nousta ensimmäisenä suomalaisena naisena Mount Everestin huipulle! Hänen matkastaan dokumentoidaan kansainvälinen dokumenttielokuva. Helmi saa seurata Anne-Marin videopäiväkirjoista matkan etenemisestä päivittäin toukokuussa suuniteltuun nousuyritykseen asti.

Tule Helmen mukana kannustamaan Anne-Maria hänen huikeassa seikkailussaan!

Videopäiväkirjoja on kuvattu 16.3. alkaen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot