Mainos
Mainos

Muodin huipulle -ryhmätehtävän luomukset: Tyylikkäänä työpaikalle

Muodin huipulle -suunnittelijat joutuivat työskentelemään uusimmassa jaksossa kolmen hengen ryhmissä. Ryhmien tehtävänä oli suunnitella kolmen puvun mallisto bisnesnaiselle. Katso, minkälaisia luomuksia suunnittelijat saivat aikaan!

Muodin huipulle -ohjelmassa suunnittelijat saivat uuden haasteen, kun heidän täytyi suunnitella yhteistyössä kolmen asun mallisto bisnesnaiselle. Toisilta suunnittelijoilta ryhmätyö sujui leikiten, mutta kaikki eivät olleet ryhmäänsä tyytyväisiä.

– Mä olen ihan eri laidasta kuin kaksi muuta ryhmän jäsentä. Hankalaa, koska silloin mennään niiden kahden mukaan kun ryhmässä on kolme ihmistä, pudonnut Wille harmitteli catwalkin jälkeen.

Wille muodosti ryhmän Essin ja Marin kanssa, ja ryhmä joutuikin mallistonsa vuoksi pudotusuhan alle. Myös Caterinan, Harrietin ja Anne-Marin ryhmä sai tuomaristolta kritiikkiä.

Lenin, Tuomaksen ja Retan mallisto kirvoitti tuomaristolta kehuja, mutta voittajaksi selvisi Jussin, Lindan ja Suvin ryhmä.

Katso, millaista bisnespukeutumista Muodin huipulle -catwalkilla nähtiin!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme