Mainos
Mainos

Muodin huipulle -Wille on tehnyt töitä Antti Tuiskulle

Helsinkiläinen Wille Lipponen, 34, on Muodin huipulle 2011 -suunnittelijajoukon vanhin kilpailija. Hän on ehtinyt tehdä yhteistyötä Antti Tuiskun kanssa ja paljastaa, että on vaatesuunnittelun lisäksi luonut uraa myös tanssijana.

Show-vaatteita rakastava Wille Lipponen on ollut kiinnostunut vaatteista lapsesta lähtien.

– Äidillä oli oma vaateliike, joten muotimaailma on verissä, hän kertoo.

Wille on käynyt vaatturikoulun ja valmistui viime keväänä vestonomiksi. Tällä hetkellä hän on vaatekaupassa töissä, mutta toimii myös freelance-suunnittelijana.

– Vuosi sitten tein Antti Tuiskun kiertueelle vaatteita – makeita takkeja ja housuja. Miesten muoti kiinnostaa enemmän, sillä miehille ei löydy niin paljon vaihtoehtoja. Tykkään tosi paljon vastakohdista ja vähän rockia pitää olla mukana, Wille selittää.

Ville on entinen tanssija

Muodin lisäksi myös musiikki on Willelle tärkeää.

– Olen entinen tanssija, mutta ura katkesi, kun selkä meni huonoksi. Musiikki on mulle tosi tärkeää, hän paljastaa.

Wille uskoo, että hänen salainen aseensa kilpailussa onkin taito heittäytyä.

– Teen kaiken täysillä loppuun asti vaikka päätä seinään hakaten. En kyseenalaista itseäni tai sitä, mitä haluan tehdä, hän vakuuttaa.

– Heikkouteni on luultavasti se, että en ole paras piirtäjä. Tällä alalla on aina sellaisia asioita, joissa voisi olla parempi, mutta haluan olla tässä mukana ja kehittyä lisää, Wille pohtii.

Entä mikä on Villen tavoite Muodin huipulle -kilpailussa?

– Tavoite on voittaa kilpailu! itsevarma mies toteaa.

Muodin huipulle MTV3-kanavalla tiistaista 22.2.2011 klo 20.00 alkaen. 1. kausi uusitaan AVA-kanavalla ke ja to klo 20.00.

Teksti ja kuva: Minna Kosonen/MTV3

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme