Mainos
Mainos

Naamio on syysihon ystävä

Syksyllä iho kaipaa enemmän kosteutta kuin kesällä. Viimeistään nyt naisen kannattaa ottaa käyttöönsä naamiot. Oikea tuote valitaan ihon kunnon mukaan.

Helmen muuttumisleikkiin saapunut Satu Wertti sai meikkitaiteilija Riia Koivistolta apua ihonsa hoidossa. Koivisto suositteli Sadulle säännöllistä naamioiden käyttöä. Riia valitsi Sadun ihotyypille syväpuhdistavan kasvonaamion, joka poistaa ihon epätasaisuudet ja kuolleet ihosolukot.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Naamio sopii käytettäväksi kerran viikossa ja se kannattaa valita ihon kunnon mukaan. Kuivalle iholle sopii esimerkiksi kosteuttava hunajanaamio, väsynyt iho virkistyy hedelmäuutetta sisältävästä tuotteesta ja rasvainen iho hyötyy syväpuhdistavasta naamiosta. Sadulle suositeltiin syväpuhdistavaa naamiota, mutta Riia muistutti, että myös kosteuttavaa naamiota on hyvä käyttää silloin tällöin.

Syväpuhdistava naamio rasvoittuvalle ja sekaiholle

Sadun iholle valittiin Nivean Active Purifying Mask syväpuhdistava kasvonaamio, joka sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle. Hellävarainen naamio poistaa ylimääräisen talin, lian ja kiillon iholta. Vaikuttavina aineina ovat mineraalit, E-vitamiini sekä bisabololi, joka on ärtynyttä ihoa rauhoittava aine. Ihosta tulee raikas, kirkas ja joustavan tuntuinen.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme