Mainos
Mainos

Näin kaksinaamaisia miehet todella ovat etsiessään naista

Uusi tutkimus todistaa, että miehet haluavat tulla nähdyiksi kurvikkaiden ja sensuellien naisten seurassa, mutta vain deittaillessaan. Alttarille he haluavat taluttaa aivan erilaiset naiset.

Teksasin yliopiston tutkimuksessa käytiin läpi 375 ihmisen käyttäytymismalleja. Tutkimus todistaa, että miehet ovat alitajuisesti kiinnostuneempia naisten vartaloista kuin kasvoista kun he haluavat naisen kanssa vain seksisuhteen.

Naisissa, jotka miehet haluavat pidempiaikaisiksi elämänkumppaneikseen, miehille tärkeintä on naiselliset kauniit kasvot ja he kiinnittävät huomattavasti paljon enemmän huomiota tähän kuin naisen vartaloon.

Tutkijoiden mukaan naisen kasvoista mies kuvittelee saavansa merkkejä siitä, kuinka hedelmällinen tämä mahdollisesti on.

Naiset olivat tutkimuksen mukaan hyvin tasapuolisia: heille miehen kasvot olivat tärkeitä sekä deittailu- että naimisiinmenotarkoituksessa.

MTV3/Helmi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme