Mainos
Mainos

Näin näytät upealta alusvaatteissa

Jos haaveilet siitä, että säteilet alusvaatteissasi, korjaa talteen vinkit, joiden avulla luot virheettömän kokonaisuuden.

Mikäli haaveilet esimerkiksi yllättäväsi kumppanisi uljaalla esiintymisellä upeissa alusvaatteissa, huolehdi siitä, että tyylisi on hiottu viimeisen päälle.

Urheile ennen esiintymistä alusvaatteissa

Jos urheilee vain hetkeä ennen alusvaatteisiin sonnustautumista, näyttää kroppa timmimmältä. Lihakset näkyvät urheilusuorituksen jälkeen paremmin kropassa muutaman tunnin ajan.

Huolehdi ihostasi

Jos tarkoituksena on tehdä vaikutus kumppaniin alusvaatteissa, on tärkeää huolehtia myös ihostaan. Itseruskettavilla voiteilla, aurinkopuuterilla, tai vartalolle tarkoitetuilla kimalteilla on mahdollista saada aikaan ihmeitä – ja korostaa parhaita puoliaan.

Älä unohda jalkojasi

Muista hoitaa myös sääresi ja jalkateräsi kuntoon, jos haluat säteillä alusvaatteissa. Tarkka karvanpoisto ja huolellinen kosteutus takaavat sen, että jalkasi hehkuvat.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme