Mainos
Mainos

Näin upealta näyttää 43-vuotias Gillian Anderson!

Salaiset kansiot -sarjasta tuttu Gillian Anderson, 43, hurmaa niin valkokankaalla, televisioruudussa kuin punaisella matolla.

Näyttelijä Gillian Anderson pitää hyvää huolta ulkonäöstään ja terveydestään. 43-vuotiaanakin tähti näyttää niin upealta, että on selvitettävä mikä on hänen kauneutensa salaisuus.

Pienet annoskoot ja vesiliikunta pitävät kunnossa

Andersonin ruokailutottumukset ovat moninaiset, mutta näyttelijä on hyvin tarkka ruoan määrästä. Tähden on mahdollista nauttia ruoaksi mitä haluaa, kunhan pitää annoskoon pienenä.

Siro Anderson pitää kroppansa kunnossa vesiliikunnan avulla. Weightfan-sivuston mukaan 157-senttiä pitkä tähti käy uimassa säännöllisesti ja harrastaa joogaa säilyttääkseen timmin vartalonsa.

Lyömätön tyylitaju!

Oikea ja omaan kroppaan sopiva pukeutumistyyli on kaiken a ja o. Andersonin tyyli on elegantti ja klassinen, mutta osaa hän säväyttääkin! Palkintogaaloissa Andersonin yllä on nähty muun maussa musta Lanvinin pikkumusta, Sybil Connollyn suunnittelema haute couture iltapuku sekä 60-luvun keltainen vintagemekko.Kuvat: Splash, Getty Images

Lähteet: weightfan, com, howcelebritiesloseweight.com

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme