Mainos
Mainos

Nainen, älä auta miestä

Suurin osa naisista pystyy tekemään listan asioista, joita he vihaavat miehissä. Naiset tietävät myös mitä miehet vihaavat naisissa: ylitunteellisuutta, takertumista... Mutta tiesitkö tämän?

RelationshipHeadquarters-sivusto kertoi yhden suurimman asian, mitä miehet vihaavat naisissa: mies ei halua, että nainen auttaa.

Moni mies tuntee, että pyytämättä tarjottu apu on lähes loukkaus. Parisuhdeterapeuttien ylläpitämä neuvontasivusto kertoo, että monet miehet haluavat tehdä itse ja näyttää, että he pärjäävät. Jos nainen auttaa, miehestä saattaa helposti tuntua siltä, ettei nainen usko miehen selviävän omin avuin tehtävästään. Tietenkin on tilanteita, jolloin mies arvostaa naisen apua ja jopa pyytää sitä. Tärkeintä on siis erottaa nämä tilanteet toisistaan.

RelationshipHeadquarters-sivuston mukaan silloin, kun mies on turhautunut arkipäivän ongelman kanssa, hän itse asiassa haluaa selvittää ongelman ilman naisen apua. Ratkaisun löytyminen nimittäin on suuri palkinto miehen itsetunnolle, toisen apuun turvautuminen on puolestaan ikävä kolaus itsetuntoa kohtaan.

– Tämä on itse asiassa syy, miksi minulla on niin paljon enemmän nais- kuin miesasiakkaita. Tämä on myös se syy, miksi miehet eivät pysäytä autoa, kysyäkseen ajo-ohjeita, kertoo parisuhdeterapeutti Bob Grant.

– Jos nainen auttaa miestä ongelman ratkaisussa, miehestä tuntuu, että nainen kohtelee häntä lapsena. Miehet harvemmin ymmärtävät, että nainen yrittää vain olla avulias.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme