Mainos
Mainos

Nainen: Tämä on paras ikäsi

Top Sante -lehden tekemän kyselyn mukaan suurin osa naisista ilmoittaa onnellisimmaksi elämänsä iäksi vuodet 40-50 ikävuoden välissä.

Naiset myös kertovat intiimielämän olevan parhaimmillaan ja jopa villeimmillään yli 40-vuotiaana. Itseluottamuksen lisääntyminen tulee avioliiton ja lasten saamisen myötä, kunhan lapset ovat vaan tarpeeksi vanhoja.

Yhdeksän kymmenestä naisesta kertoo että vuodet jolloin on täytynyt hoitaa vaippaikäisiä lapsia, ovat olleet tuhoisia elämänlaadulle niin makuuhuoneessa kuin muutoinkin.

Yli 60 prosenttia naisista paljastaa myös että he rakastavat lapsiaan paljon enemmän sen jälkeen kun nämä ovat muuttaneet pois kotoa.

MTV3/Helmi

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot