Mainos
Mainos

Nainen, vältä näitä seksimokia

Yrittä välttää näitä viittä seksimokaa, jos haluat pitää sängyn kuumana miehesi kanssa.

1. Sängyn täyttäminen pehmoleluilla

Jos tyynysi vieressä istuvat Uppo-nalle ja pehmolammas, ilmapiiri ei ole kovin seksikäs. Pehmolelut sängyssä ovat monien miesten mielestä turn off.

2. Älä jätä tv:tä auki

Italialaisen tutkimuksen mukaan parit, joilla on makuuhuoneessa tv, harrastavat seksiä 50 prosenttia vähemmän kuin televisiottomat pariskunnat. Televisiota voi katsella yhdessä, mutta se ei kuulu kolmanneksi osapuoleksi makuuhuoneeseen.

3. Seksin käyttäminen välineenä saavuttaa jotain muuta

Seksiä ei saa käyttää välineenä saavuttaa jotain muuta. Halua seksiä vain itse seksin takia. Jos uhkailet miestäsi, ettei hän saa seksiä ennen kuin suostuu tekemään sitä tai tätä, käyttäydyt lapsellisesti. Seksistä ei saa tulla osa valtapeliä.

4. Feikkaaminen

Älä teeskentele orgasmia, vaikka olisit kuinka väsynyt. Teeskentelystä ei seuraa mitään hyvää. Sitä paitsi feikkiorgasmeilla ohjaat miehen hyväilemään sinua jatkossakin väärällä tavalla. Kaikilla seksikerroilla ei yksinkertaisesti tarvitse saada.

5. Entisistä rakastajista puhuminen

Exät eivät kuulu sänkykeskusteluihin. Miehet tulevat epävarmoiksi, jos kerrot, millaista seksi entisten miestesi kanssa oli. Miehet eivät yleensä ajattele entisten kumppaniesi perusteella, että olet lutkamainen, vaan he alkavat miettiä, ovatko he huonompia rakastajia kuin edellisesi. Jokainen mies toivoo olevansa parhain rakastaja, mitä sinulla on ollut. Sinulla on luonnollisesti ollut upeita hetkiä myös muiden miesten kanssa, mutta niistä kannattaa pysyä hiljaa.

Lähde: Redbookmag

Kuvat: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme