Mainos
Mainos

Nämä arkipäiväiset tavat pilaavat seksielämäsi!

Onko seksielämänne laimentunut? Uusi kirja esittelee arkipäiväiset tavat, jotka saattavat olla syynä himojen laantumiseen.

Stop Calling Him Honey and Start Having Sex! -kirjan kirjoittaneet Julienne Davis ja Maggie Arana paljastivat Marie Claire -lehdelle muutaman arkisen tavan, jotka saattavat hillitä seksihaluja.

Kutsutko kultaasi hanipööksi? Hellittelynimet eivät tee hyvää seksielämällenne.

Davisin ja Aranan mukaan hellittelynimet ovat sukupuolineutraaleja, ja ne voivat viedä suhteesta pois miehisyyden tai naisellisuuden. Kirjailijat uskovat myös, että jos annat rakkaasi kutsua sinua jollain muulla kuin omalla nimelläsi, luovut osasta identiteettiäsi.

Avoimet ovet vessaan ovat ehdoton ei!

– Teidän ei tarvitse nähdä toisianne vessanpytyllä, hammaslankaa käyttämässä, näppyjä puristelemassa tai varpaankynsiä leikkaamassa – huolimatta siitä, kuinka läheisiä olette, kirjailijat kertovat.

Vietätkö kaiken aikasi rakkaasi kanssa? Harkitse vielä.

Kaikki parit hyötyvät siitä, jos suhteen osapuolet viettävät välillä aikaa erillään. Tällä tavoin käytte toistenne hermoille vähemmän, ja olette innoissanne nähdessänne toisenne taas. On myös hyvä idea olla pakottamatta kumppania tekemään asioita, joista hän ei pidä.

Voit esimerkiksi mennä yksinkin museokäynnille, ja päästää poikaystäväsi lätkämatsiin kavereidensa kanssa. Kun vietätte aikaa erillänne, teillä on myös enemmän asiaa toisillenne, kun taas tapaatte.

– Pieni erossaolo on välttämätöntä, jotta suhde pysyy terveenä ja jännittävänä, kertovat kirjailijat.

MTV3/Helmi

Lähde: marieclaire.com

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme