Mainos
Mainos

Nämä julkkikset poseeraavat alasti - korumainoksissa

Näyttelijät Drew Barrymore, Claire Danes ja Top chefin Padma Lakshmi ovat antaneet kasvonsa mainoksille, joissa he poseeraavat ilman rihman kiertämää - ainoastaan koruihin pukeutuneena.

Drew Barrymore oli ensimmäinen julkkis, joka sai kunnian poseerata Cuccin korumainoksessa. Ruskettunut tähti näytti upealta vain koruihin kääriytyneenä. Katso kuvat täältä!

Sittemmin puolialaston näyttelijä Claire Danes jatkoi Cuccin mainoskasvona. "Danes on moderni ikoni ja yksi mielenkiintoisimmista nuorista näyttelijöistä. Hänen sensuelli, itsevarma kauneutensa ja intohimoinen, itsenäinen ja vahva luonteensa kuvastavat tämän päivän Cucci-naista", Cuccin luova johtaja Frida Giannini kertoi. Katso kuvat täältä!

Top Chefistä tuttu Padma Lakshmi mainostaa omaa korumallistoaan paljastavissa kuvissa. Monipuolinen on Lakshimi on paitsi korusuunnittelija, myös keittokirjailija, juontaja ja ex-malli.

Lakshmi on kertonut, että kiinnostus koruihin syntyi jo lapsena, kun hän kaiveli äidin korulaatikoita Tähden makuun on vaikuttanut paitsi kotimaa Intia, myös muut asuminen Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Katso kuvat täältä!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: fabsugar.com, padmalakshmi.com

Kuvat: Getty Images

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme