Mainos
Mainos

Nämä vihjeet paljastavat, milloin ystävyys muuttuu rakkaudeksi

Toisinaan rakkaus syntyy pikku hiljaa, ja vielä ystävän kanssa! Nämä merkit paljastavat, onko ystävyytenne muuttumassa romanttiseksi suhteeksi.

1. Kaveripiiri voi huomata ennen teitä, että ilmassa on romanttista väreilyä. Kun ystäväsi alkavat kommentoida, kuinka söpö pari olisitte, miten hyvin persoonanne sopivat yhteen ja kuinka paljon toisistanne tykkäätte, kannattaa kuunnella. Ehkäpä ystävät ovat oikeassa!

2. Saat ystävältäsi päivittäisiä puheluita, usein juuri ennen nukkumaanmenoaikaa. Ennen kuin huomaatkaan, juttelette yhä useammin. Yhtäkkiä häntä kiinnostaa, miten päiväsi meni, mitä söit lounaaksi, tai mitä teet juuri nyt. Huomaat odottavasi näitä puheluja "ystävältäsi" innokkaasti.

3. Etunimen sijaan alatte kutsua toisianne erilaisilla lempinimillä.

4. Kaverilliset halaukset vaihtuvat hellemmiksi kosketuksiksi. Huomaatte pitävänne toisianne kädestä, lepuuttavanne kättä toistenne olkapäillä ja istuvanne sylikkäin. Kohta on ensimmäisen suudelman aika.

Lähde: yourtango.com

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme