Mainos
Mainos

Nämä viisi asiaa tekevät naisesta seksikkään

Mitkä asiat tekevät naisesta seksikkään? Bettyconfidental kysyi asiaa miehiltä. Näin he vastasivat.

1. Ura

Miehet näyttäisivät pitävän naisista, joilla on työ, josta he oikeasti pitävät.

– On kiehtovaa, kun naisella on kiinnostuksenkohteita ja halu luoda uraa. Hänen ei tarvitse tehdä kasoittain rahaa, riittää, että hän on kiinnostunut työstään. Se on seksikästä, kommentoi eräs tutkimukseen vastannut mies.

2. Omat suunnitelmat

Miehet eivät halua olla vastuussa naisensa viihdyttämisestä joka hetki. Naisten on siis syytä ottaa silloin tällöin omaa aikaa myös parisuhteessa.

– Rakastan sitä, että tyttöystäväni viettää välillä tyttöjeniltoja omien ystäviensä kanssa. On seksikästä, että hänellä on myös omia menoja.

3. Johtaminen

Moni mies näyttäisi viehättyvän siitä, että nainen ottaa asiat hoitoonsa ja osaa organisoida.

– On seksikästä, kun nainen johtaa suunnitteluja ja tietää miten asiat pitää hoitaa. Se kertoo itsevarmuudesta.

4. Asenne

Miehet pitävät naisista, jotka uskaltavat sanoa mielipiteensä ääneen, myös siinä tapauksessa, että mielipide eroaa miehen omasta.

– Väittely voi olla seksikästä, varsinkin jos väitteensä osaa perusteella.

5. Ruoanlaittotaito

Miehet eivät voi vastustaa ruokaa laittavia naisia. Ruoan ei tarvitse olla erikoista tai hienostelevaa, ajatus on tärkein.

– Rakastan sitä, kun tyttöystäväni on kokannut minulle. Vaikka hän laittaisi minulle vain voileivän, on se mielestäni ihana osoitus välittämisestä, tutkimukseen osallistunut mies perusteli.

MTV3/Helmi

Lähde: bettyconfidental.com

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme