Mainos
Mainos

Näppärä kikka sipulin kuorimiseen

Sipulilajikkeita löytyy moneen lähtöön, valitse ruokalajiin sopivin voimakkuus ja katso videolta näppärät kikat sipulin kuorintaan.

Makea sipuli on kaikkein miedoin, se sopii esimerkiksi blinin lisukkeissa käytettäväksi.

Salottisipuli ja hopeasipuli ovat keskivoimakkaita sipuleita.

Keltasipuli, perinteinen suomalainen sipuli on kaikkein voimakkain.

Kevätsipuli sopii hyvin etnisiin ruokiin.

Tiesitkö?

Valkosipulista saa kivan dippikastikkeen makuaineen: leikkaa kokonaisesta valkosipulista kärjet auki, laita se foliokaistaleen keskelle ja oliiviöljyä päälle.

Laita mukaan kääröön tuoretta timjamia, salviaa tai rosmariinia. Kääri folionyytti kiinni ja paista 180-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Valkosipuli pehmenee mukavasti uunissa, ja pehmeää valkosipulia voi puristaa esimerkiksi kermaviilin tai majoneesin joukkoon.

(MTV3)

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot