Mainos
Mainos

Näyttelijä paljastaa: Farrah Fawcett puhui minulle meedion kautta

Tori Spelling ja Farrah Fawcett olivat hyviä ystäviä. Ei siis liene ihme, että Fawcett päätti ottaa yhteyttää Spellingiin, joskin meedion välityksellä!

Näyttelijä Tori Spelling kertoo keskustelleensa edesmenneen Farrah Fawcettin kanssa meedion välityksellä. Spelling vieraili meedion luona voidakseen ottaa yhteyden edesmenneeseen isäänsä, kertoo popcrunch.com. Toisin kuitenkin kävi: Spelling sai yhteydenoton vuonna 2009 kuolleelta Charlien enkelit -tähdeltä.

– Toivoin, että isäni (Charlien enkeleiden tuottaja Aaron Spelling) ottaisi yhteyttä. Farrah Fawcett ilmaantui luentani aikana selkeästi paikalle. Hän halusi minun välittävät perheelleen tietoja siitä, miten voi ja mitä hänelle on tapahtunut, Spelling kuvaa.

Tori kertoo myös ajatelleensa, että Farrah valitsi viestinviejäkseen väärän henkilön. Nainen kuitenkin kirjoitti kirjeen Fawcettin pojalle Redmond O'Nealille sekä Farrahin pitkäaikaiselle rakastettulle, Ryanille.

– Hän joko luulee, että olen täysin hullu, tai toteaa "vau, tässä on järkeä", sillä Farrah antoi todella tarkkoja ohjeita siitä, mitä sanoa hänelle, Spelling pohtii O'Nealin reaktiota.

Saman kirjeen mukana Spellin lähetti Ryanille osoitetun viestin.

– En ole kuullut Ryanista, joten en tiedä. Toivon, että hän ymmärsi, mitä yritän sanoa, eikä pidä minua hulluna, Spelling pohtii.

MTV3/Helmi

Lähde: Popcrunch.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme