Mainos
Mainos

Näyttelijä paljastaa: Olen tapaillut salaa useita julkkismiehiä!

Justin Timberlakenkin salarakkaaksi väitetty näyttelijä Olivia Munn kertoo tapailleensa salaa useita julkisuudesta tuttuja miehiä.

Hiljattain Glee-tähti Matthew Morrisoniin yhdistetty näyttelijä Olivia Munn, 30, kertoo voivansa pitää yksityiselämänsä julkisuudelta piilossa, sillä kaunotar käy treffeillä mieluiten paikoissa, jotka eivät ole niin suosittuja. Tähden mielestä on turha herättää huomiota julkkisten suosimissa ravintoloissa.

– Viimeisen vuoden aikana olen tapaillut miehiä, ja nämä (tapaamiset) olisivat lehtien kansissa, jos ihmiset vain tietäisivät. Mutta he eivät saa tietää, koska kysyn (miehiltä): "Haluaisitko lähteä Valenciaan?"

– Jotkut käyvät suosituissa ravintoloissa. He sanovat, että tekevät niin hyvän ruoan vuoksi. Mikä ruoka on sen arvoista? Hummeri-ceviche on aivan yhtä hyvää noutoruokanakin, Munn vakuuttaa.


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Splash

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme