Mainos
Mainos

Näyttelijä ymmärtää prostituoidun ammattia

Jennifer Love Hewitt pystyi samaistumaan roolihahmonsa tilanteeseen näytellessään prostituoitua.

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt sanoo, että hän on alkanut kunnioittaa prostituutiota eri tavalla näyteltyään prostituoitua. Love Hewitt näyttelee The Client -nimisessä elokuvassa Samantha Hortonia, joka vastaa paikallislehden työnhakuilmoitukseen, jossa haetaan hierojaa.

Pian Samantha kuitekin tajuaa, että hierontapaikka tarjoaa aivan muunlaisia palveluita kuin tavallista hierontaa. Samantha kuitenkin ottaa työn vastaan ja ansaitsee pian 650 punnan tippejä.

Love Hewitt kertoi KIIS-FM-radiokanavan haastattelussa tajuavansa, ettei hänen roolihahmollaan ollut juuri valinnanvaraa. Roolihahmon mies oli työkyvytön, hierojan työt olivat loppuneet mutta rahaa oli saatava asunnon maksamiseen.

Näyttelijä myös myönsi, että naiset saattavat kääntyä muihin vaihtoehtoihin, jolleivät saa kotona seksuaalista huomiota.

– Meillä on tarpeemme aivan samalla tavalla kuin miehilläkin, Love-Hewitt selitti.

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Wireimage/AOP

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot