Mainos
Mainos

Näyttelijän outo himo: Juustoa juuston päälle!

Kaunis Jessica Biel on koukussa juustoon. Hän nauttii myös pitsojen ja muiden raskaiden herkkujen syömisestä.

Näyttelijä Jessica Biel on koukussa juustoon, kertoo inquisitr.com. Biel kertoo noudattavansa hyvää ruokavaliota, kun on töissä. Naisen mukaan hänen kehonsa vaatii paljon työtä.

– Syön hyvin. Se tarkoittaa, että täytyy pysyä kaukana sokerista, kahvista, leivästä, vehnästä ja gluteenista – siis kaikista hyvistä ruoista, joita jokainen haluaa syödä! Se on rankkaa, mutta olen kurinalainen, Biel vannoo.

Töiden loputtua dieetit kuitenkin lopahtavat nopeasti.

– Olen nautiskeleva ihminen. Rakastan pitsaa, leipää, pastaa ja juustoa. Juustoa juuston päälle, ja sekin vielä juuston päälle! Se on parasta, nainen kuvasi ruokailutottumuksiaan BANG Showbizille.

Biel on promotoinut uutta The A-Team –elokuvaansa Britanniassa. Naisen mukaan maan parasta antia ovat sen keittiön ihmeet, ja hän kertoo pitävänsä erityisesti uppopaistetuista munista, hillosta ja voista. Myös raejuusto on valloittanut Bielin sydämen.

MTV3/Helmi

Lähde: Inquisitr.com

Kuva: Getty/AOP

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme