Mainos
Mainos

Näyttelijätähti voitti rintasyövän

Brittiläinen näyttelijä Jennifer Saunders on todettu terveeksi rintasyövän sairastamisen jälkeen. Todella upeeta -tv-sarjasta tuttu nainen taisteli sairautta vastaan viime lokakuusta lähtien. Ystävät ja perhe ovat olleet hänen tukenaan rankkojen hoitojen ajan.

Näyttelijä Jennifer Saunders, 52, löysi rinnastaan kyhmyn viime lokakuussa. Hän huomasi kasvaimen varhaisessa vaiheessa, joten nainen sai hyvän paranemisennusteen vaikka sairaus oli vakava. Viime kuussa tähti sai lääkäriltä lausunnon, jossa todettiin, että Saunders ei enää sairasta syöpää.

Hän ei puhunut sairaudestaan julkisesti, vaan keskittyi syövän päihittämiseen. Hän sai paljon tukea ystäviltään ja perheeltään koettelemuksen keskellä. Rankkojen hoitojen takia tähti menetti hiuksensa ja käytti peruukkia. Tällä viikolla tähti nähtiin ilman tekohiuksia artisti Tracey Eminin syntymäpäiväjuhlissa. Hän näytti hurmaavalta, vaikka hiusmalli oli todella lyhyt.

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: WireImage

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme