Mainos
Mainos

Nettideittisivustot erikoistuvat: Kasvissyöjille oma palvelu

Nettideittisivustot jatkavat erikoistumistaan. Yhdysvalloissa on avattu treffisivusto, jossa kasvaissyöjät voivat etsiä kaltaistaan seuraa.

Kasvissyöjät joutuvat usein kuulemaan ihmettelyjä ruokavaliostaan. Ainaisiin kyselyihin vastaaminen voi olla rasittavaa ja ideologialtaan täysin erilaisen lihansyöjän tapaileminen voi johtaa pelkkiin erimielisyyksiin. Onneksi kasvissyöjät on nyt huomioitu nettisivustolla, jossa voi etsiä kumppanikseen toista kasvissyöjää.

Veggie Date -sivusto mainostaa tarjoavansa mahdollisuuden etsiä kumppania lukuisista eri kasvissyöjistä, kuten laktovegetaristeista tai makrobioottista ruokavaliota noudattavista. Sivustolla on myös mahdollista vaihdella ruokareseptejä muiden kasvissyöjien kanssa. Palvelu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, mutta valinnanvaraa löytyy, sillä kumppania voi etsiä lukuisista eri maista.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme