Mainos
Mainos

Nicole Scherzinger vakuuttelee: Minä en ole miestennielijä

Pitkäaikaisesta poikaystävästään Lewis Hamiltonista aiemmin tänä vuonna eronnut laulaja Nicole Scherzinger on pahoillaan siitä, että häntä pidetään miestennielijänä.

Laulaja Nicole Scherzinger kertoo olevansa vahvasti uskonnollinen nainen, jonka arvomaailmaan eivät kuulu alati vaihtuvat miesystävät.

Laulaja on kyllästynyt lukemaan rakkauselämäänsä koskevia juttuja. Hän ei omien sanojensa mukaan ole kiinnostunut tapailemaan useita miehiä. Scherzingerin mahdollisista valloituksista on liikkunut hänen pitkäaikaisen parisuhteensa päättymisen jälkeen paljon huhuja.

– Se ennemmin ärsyttää minua, kuin tuntuu kohteliaisuudelta. Olen tyylikäs nainen, kuten äitini on kasvattanut minut ja minulla on vahva moraali. Tulen katolisesta perheestä ja usko elää minussa vahvana, Scherzinger kertoo.

Laulaja kertoo, että hän on tapaillut elämänsä aikana vain muutamaa kumppanikandidaattia.

– Olen tapaillut elämäni aikana vain muutamaa miestä ja silti saan lukea lehdistä, että löydän uuden miehen joka viikko. Se antaa minusta helposti sellaisen käsityksen, että minä olisin helppo saalis ja että kuka tahansa halukas voi saada minut ja se ei pidä paikkaansa. Minä olen kaikkea muuta kuin miestennielijä, Scherzinger vakuuttelee.

Laulaja kertoo surevansa sitä, että hänen asioistaan ollaan niin kiinnostuneita.

– Minä loukkaannun helposti yksityiselämääni koskevista väitteistä. Otan ne hyvin henkilökohtaisesti ja se on turhauttavaa, Scherzinger paljastaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Music-News

Kuva: Splash

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot