Mainos
Mainos

NIVEA eXtension Nanodefinition pidentää tarkasti

Uusi NIVEA-ripsiväri tekee ripsistä upean pitkät ja levittyy nanometrisentarkasti. Ripsiväri pysyy upeana koko päivän paakkuuntumatta ja varisematta.

NIVEA eXtension Nanodefinition -ripsivärinsalaisuus on innovatiivisessa kumiharjassa. Harjan ontto rakenne tekee kumimateriaalistajoustavan ja helppokäyttöisen. Harjassa on epäsymmetrisesti eripituisia harjaksia, joten väri levittyy tarkkaan myös silmän sisäkulman lyhyisiin ripsiin.

Ripsivärin koostumuksessa on ainutlaatuinen vahojen yhdistelmä, joka tekee väristä taipuisan ja kestävän. Kosteuttavat ainesosat hoitavat ripsiä ja puuterit auttavat väriä kestämään pitkään.

NIVEA eXtension Nanodefinition -ripsivärin pakkaus on petroolinsininen. Väri on yksi kevään tärkeimmistä muotiväreistä.

NIVEA eXtension Nanodefinition -ripsiväri (8 ml) on saatavilla vesiliukoisena ja vedenkestävänä mustana. Ripsivärissä ei ole käytetty nanoteknologiaa, vaan tuotteen nimessä ”nanodefinition” viittaa ripsivärin äärimmäisen tarkkaan levittymiseen.

Artikkelin tarjoaa:

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme