Mainos
Mainos

OC:n täydellisten naisten arki on kallista

AVA-kanavan amerikkalainen menestysreality lennättää katsojat Kalifornian lämpöön – rikkaiden kotien ja kauniiden uima-altaiden ääreen torstaisin klo 21.00.

Kyseessä ei kuitenkaan ole leppoisaa lomailua, sillä rikkaiden arki on täynnä draamaa ja yllättäviä käänteitä.

Kalifornian Orange County on USA:n äveriäintä seutua, missä perinteisesti mies käy töissä ja vaimo huolehtii kodista ja ulkonäöstään. Imagolla on valtaisa merkitys ja ikääntymisen merkit pidetään loitolla kauneusleikkauksin ja botuliiniruiskein.

Jeanna on kiinteistövälittäjä, jonka poika haaveilee baseball-ammattilaisen urasta isän ja isoisän jalanjäljissä. 24-vuotiaan Jon välit kihlattuun kiristyvät, kun elämä tuntuu ylellisistä puitteista huolimatta tyhjältä, eikä äitipuolen roolikaan tunnu aivan omalta. Lauri taas toipuu tuoreesta avioerosta, jossa miehelle jäi entinen hulppean kokoinen koti.

Sarja seuraa viiden kauniin ja määrätietoisen menestysrouvan arkea. Mutta mitä käy, kun avioero sekoittaa arjen tai kotirouvan elämä käy tylsäksi? Mehukkaan sopan ainekset ovat koossa.

OC:n täydelliset naiset AVAlla torstaisin klo 21.00.

AVA

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme