Mainos
Mainos

Oletko sinä ollut toinen nainen?

Valitettavasti kaikki eivät ole ihan puhtaasti sinkkuja tavatessaan uuden kumppaninsa. Jos ihastuksesi on aiemmin pettänyt kumppaniaan sinun kanssasi, voitko koskaan olla varma, että hän ei tee samaa sinulle?

Ei tietenkään pidä olettaa, että aiemmin pettänyt mies tulisi pettämään myös sinua. Alkuun on kuitenkin hyvä olla varovainen. Hyvä merkki on kuitenkin, jos mies selvittää nopeasti ja rehellisesti asiat entisensä kanssa. Tällöin teillä on ainakin mahdollisuus aloittaa uusi suhde uudelta pohjalta.

Jos päätätte jatkaa suhdetta, pidä huoli siitä että asiat tapahtuvat tarpeeksi hitaasti. Kuukauden tai parin odottelu tuskin olisi huono idea. Se antaisi teille mahdollisuuden aloittaa suhteen molempien ollessa rehellisesti sinkkuja, vaikka ei tietenkään lievennä tekemäänne vääryyttä miehen edellistä kumppania kohtaan.

Puhukaa avoimesti rehellisyyden ja luottamuksen ehdottomuudesta. Miehen on myös ymmärrettävä, että aikaisempien tekojensa takia hän saattaa joutua kohtaamaan mahdollisen mustasukkaisuutesi.

Teot puhuvat sanoja äänekkäämmin, mutta jos mies pystyy ajan kanssa todistamaan oikeasti oppineensa virheistään, on uudella suhteella mahdollisuus onnistua.

MTV/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuva: Shutterstock

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme