Mainos
Mainos

Oppitunti 7: Huulet

Upeat huulet syntyvät rajauskynän, huulipunan ja huulikiillon avulla. Valitse sopiva tuote huulipunien, -kiiltojen, kiiltopunien, hoitavien punien tai hoitavien kiiltojen joukosta. Jos silmämeikkisi on vaaleampi, leikittele rohkeasti väreillä. Tummempi silmämeikki kaipaa vierelleen vaaleita huulia.

Huulten rajaaminen

Huultenrajauskynän tärkein tehtävä on tuoda huulen oma muoto esille ja pitää huulipuna paremmin paikoillaan. Rajaa huulet ensin huulen oman muodon mukaisesti. Pyöristä sitten rajausta hieman ulkonurkasta, jotta saat aikaan täyteläisemmän lopputuloksen.

Väritä lopuksi huulesi kevyesti rajauskynällä niin että raja häipyy ja huuli saa vaalean ja kauniin pinnan.

Kahdeksankymmentäluvulla mudissa olleet korostetut rajaukset ovat jo menneisyyttä. Nykyään tyylikäs nainen rajaa huulensa luonnollisesti niin, ettei rajaus erotu huulilta. Valitse siis rajauskynä, jonka väri on mahdollisimman lähellä käyttämääsi huulipunaa tai -kiiltoa. Esimerkiksi vaalea rajauskynä nostaa huulen omaa muotoa vain vähän esille.

Huulipunan levitys

Siveltimellä levitetty huulipuna on siisti ja se pysyy huulilla pidempään. Voit toki lisäillä huulipunaa päivän mittaan suoraan puikosta, mutta kaunein lopputulos syntyy silti siveltimellä. Levitä huulipunan jälkeen vielä huulikiilto. Huulikiilto pitää huulet kosteina ja hyväkuntoisena ja sitä on helppo lisäillä päivän mittaan. Hymysi on nyt täydellinen!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme