Mainos
Mainos

Optinen illuusio: Totuus on tarua ihmeellisempää

Totuus voi olla joskus tarua – tai Photoshoppia – ihmeellisempää. Cracked.com esitteelee seitsemäntoista kuvaa, jotka näyttävät naurettavan epäaidoilta. Mutta ovatko ne sitä?

Voiko mies uida maailman reunalta alas? Eräs illuusio nimittäin väittää, että maailma ei olekaan pyöreä. Ovatko tarut metsänhengistä sittenkin totta, kun puut vaikuttavat heränneen eloon ja olevan nälkäisiä, valmiina ahmimaan sisäänsä vaikkapa polkupyörän? Ja pääsemmekö kuoleman jälkeen veneretkelle öljymaalaukseen? Vai elämmekö sittenkin scifi-elokuvassa, jossa maailman valloittavat autot? Katso nämä optiset illuusiot ja hämmästy: nämä kaikki naurettavankin kuuloiset väittämät näyttävät pitävän paikkansa – tavalla tai toisella. Ota myös huomioon, ettei kyseisiä kuvia ole kuvamanipuloitu.

Katso optiset illuusiot täältä!

MTV3/Helmi

Lähde: Cracked.com

Kuva: Futureimagebank

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot