Mainos
Mainos

Osallistu hyväntekeväisyyteen – harrasta seksiä viiksekkään miehen kanssa

Perjantaina 18.11.2011 maailmalla juhlitaan erikoista päivää. Harrasta seksiä viiksekkään miehen kanssa -päivä innostaa naisia mukaan Movember-kampanjaan, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta miesten terveysongelmista.

Harvalla naisella on mahdollisuutta osallistua Movember-marraskuuhun, jolloin kasvatetaan viiksiä hyväntekeväisyyden nimissä. Tempauksella on tarkoitus kerätä varoja ja lisätä tietoisuutta miesten terveysongelmista, erityisesti eturauhassyövästä.

Perjantaina 18.11.2011 kaikilla maailman naisilla on kuitenkin mahdollisuus ottaa osaa kampanjaan omalla panoksellaan. Harrasta seksiä viiksekkään miehen kanssa -päivä on naisten tapa ottaa kantaa hyvän asian puolesta.

Harrasta seksiä viiksekkään miehen kanssa -päivänä naisten osa on hyvin helppo. Hyväntekeväisyyden nimissä tarvitsee vain vähentää vaatteitaan ja nauttia. Naiset ovat tehneet päivää varten myös videon, jossa muistutetaan, miksi osallistuminen on tärkeää.

– Se on hyväntekeväisyyttä. Käytä vaginaasi vaikuttaaksesi, videolla muistutetaan.

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot