Mainos
Mainos

Ovatko kiltit ja uskonnolliset tytöt villejä seksipetoja?

Hiljaisissa vesissä ne kalatkin kutevat – onko totta, että ujot, kiltit sekä uskonnolliset tytöt ovat kaikkein tulisimpia rakastajia?

Intimatemedicine.comin mukaan tämä on totta: ylikiltit tytöt ovat useimmiten villejä rakastajattaria.

Tytöt jotka ovat kasvatettu kotioloissa jossa seksiin suhtaudutaan ahdasmielisesti tai kielteisesti, ovat todennäköisemmin seksuaalisesti avoimempia seksin tullessa ajankohtaiseksi osaksi arkea kuin ne tytöt, joille seksi on esitetty alusta alkaen suvaitsevin mielin.

Tämä pätee niiden tyttöjen kohdalla, jotka käyvät tyttökoulua, tyttöjen joiden perheessä ei seksistä puhua pukahdeta ja jotka ovat kasvaneet erityisen uskovaisessa perheessä.

Mutta miksi kiltit tytöt ovat saaneet seksipetojen leiman? Siksi koska he joutuvat tutustumaan seksiin itse ilman minkäänlaisia valmiuksia: he voivat tutustua seksin kiehtovaan joskin pelottavaan maailmaan joko kirjallisuuden tai elokuvien avulla tai suoraan kokemuksen kautta. Aina elokuvien tarjoamat tiedot vastaa edes todellisuutta, vaan seksuaalinen kuva saattaa vääristyä.

Monesti "kiltin tytön -syndroomasta" kärsivät naiset rentoutuvat joutuessaan tilanteeseen, mikä seksuaalisesti vapauttava. He päästävät irti kaikista rajoitteistaan ja tämä saattaa ilmetä kiihkeänä seksuaalisena kanssakäymisenä, arpina kumppanin selässä ja aitona kokeilunhaluna.

MTV3/Helmi

Lähde: Intimatemedicine.com

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot