Mainos
Mainos

Paula arvostaa ekologisuutta ja eettisyyttä

Muodin huipulle 2011 -kilpailija Paula Kasurinen, 27, on pukuompelija ja muotoilija, jolla on oma Poola Kataryna -merkki.

Helsinkiläinen Paula on Metropolia Ammattikorkeakoulusta valmistunut pukuompelija ja muotoilija. Hänellä on tuore oma merkki, Poola Kataryna. Lisäksi hän on jäsenenä Fem.-kollektiivissa, jolla oma designliike Kalliossa.

Ennen valmistumistaan keväällä 2010 Paula opiskeli vuoden pintasuunnittelua University of Arts Londonissa, sekä suoritti työharjoittelunsa englantilais-japanilaisessa ekologisen muodin pioneeriyrityksessä, People Tree Ltd:ssä.

Ekologisuus ja eettisyys ovat Paulalle tärkeitä asioita. Hänelle onkin tärkeää yhdistää oma arvomaailma myös vaatesuunnitteluun. Ympäristöystävällisyys on myös Paulan oman merkin lähtökohta.

Paula suunnittelee ja valmistaa vaatteiden lisäksi printtejä, koruja ja henkareita.

Omaa tyyliään Paula kuvailee räiskyväksi ja hieman vinskahtaneeksi. Hän kertoo harkitsevansa ostoksiaan useamman kerran ja ostaa paljon vaatteita kirpputorilta.

Muodin huipulle 22.2. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla, pikauusinnat AVA-kanavalla.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot