Mainos
Mainos

Piraattielokuvaan ei pääse silikonirinnoilla

Huippusuositun Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan neljännen osan kuvaaminen aloitetaan ensi keväänä. Elokuvaan haetaan nyt naisnäyttelijöitä, mutta tuotantoyhtiön kriteerit vaikuttavat hieman kummallisilta.

Elokuvan tuotantoyhtiö Walt Disney Pictures on kieltänyt, ettei elokuvassa saa olla mukana näyttelijöitä, joilla on silikonirinnat. Kielto kuulostaa hieman kummalliselta, etenkin siinä valossa, että edellisten elokuvien tähti Keira Knightley on kertonut, että hänen rintansa olivat luonnollisesti liian pienet ja että niitä meikattiin näyttämään suuremmilta ennen jokaista kuvausta.

Neljännen elokuvan nimi tulee olemaan On Stranger Tides. Tähdet Keira Knightley ja Orlando Bloom eivät ole lupautuneet olemaan mukana uusimmassa merirosvoelokuvassa. Sen sijaan elokuvan päätähti Johnny Depp saa rinnalleen Penelope Cruzin, joka näyttelee kapteeni Mustaparran kaunista tytärtä.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Wireimage/AOP

Lähde: Times Online

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme