Mainos
Mainos

Pokémon – Nyt vain MTV3 Katsomossa!

Pokémonin yhdestoista tuotantokausi näytetään vain MTV3 Katsomossa!

Suositun Pokémonin 11. tuotantokausi nähdään vain netissä, MTV3 Katsomossa. Samaa tuotantokautta voi katsoa myös Juniori.fi -sivulla, mutta vain jakson kerrallaan.

Uusin jakso päivittyy joka arkipäivä klo 18.00 mennessä Juniorin sivulle.

Juniori.fi -sivulta lapsi ei pääse selaamaan muita Katsomon ohjelmia, eikä näe lapsille sopimatonta materiaalia.

Jos Pokémonia haluaa katsoa useampia jaksoja, ne voi käydä katsomassa Katsomossa. Juniori.fi suosittelee lasten vierailua Katsomossa vanhempien valvonnassa; silloin lapsi ei eksy katsomaan muita ohjelmia. MTV3 Katsomoon pääset tämän linkin kautta.

Pocket Monsters

Palloja, joista hyppii iloisenvärisiä otuksia? Sehän on Pokémon!

Pokémon-tuoteperhe lähti liikkeelle Nintendon luomasta videopelistä, josta on sittemmin ilmestynyt lukemattomia uusia versioita. Pokémon -konseptia on lähdetty monistamaan myös muihin tuoteryhmiin kuten leluiksi, sarjakuviksi, elokuviksi ja erityisen suosituksi Pokémon-piirrossarjaksi.

Nimi Pokémon on lyhenne sanoista Pocket Monsters eli taskuhirviöt.

Sub Juniori esittää kaikki Pokémonin tuotantokaudet yhdestä kymmeneen. Tällä hetkellä käynnissä ovat ensimmäisen tuotantokauden jaksot.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme