Mainos
Mainos

Prinsessa Victorian vieraslista – katso kuka edustaa Suomea!

Kruununprinsessa Victorian ja Daniel Westlingin häissä Suomea edustavat presidentti ja suurlähettiläs.

Prinsessa Victorian ja Danielin hääseremoniaan saapuu vaikuttava joukko kuninkaallisia, ruotsalaisia poliitikkoja sekä parin sukua ja ystäviä. Osa kirkkoon saapuvista vieraista jatkaa iltaansa kuninkaanlinnan häävastaanotolla.

Suomea kuninkaallisissa häissä edustavat tasavallan presidentti Tarja Halonen ja tohtori Pentti Arajärvi. Heidän lisäkseen edustamassa on suurlähettiläs Markus Lyra vaimonsa Iiris Lyran kanssa. Myös vihreiden kansanedustaja Ville Niinistö nähdään juhlissa, sillä hänen vaimonsa, Ruotsin ympäristöpuolueen puheenjohtaja Maria Wetterstrand on kutsuttujen joukossa.

Prinsessa Madeleine ja prinssi Carl Philip edustavat juhlissa yksin. Prinsessa Madeleinen ex-kihlattu Jonas Bergström ei saavu juhliin, vieraiden joukossa ei myöskään ole Carl Philipin entinen tyttöystävä Emma Pernald eikä hänen nykyinen tyttöystävänsä Sofia Hellqvist.

Lue koko lista

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme