Mainos
Mainos

Puhdistusliinoilla helposti puhdasta ilman vettä

NIVEA-puhdistusliinat puhdistavat ja kosteuttavat kätevästi kasvot, kaulan ja silmien ympäryksen. Valikoimassa on kaksi suosittua puhdistusliinapakkausta eri ihotyypeille.

Puhdistusliinat sopivat arkikäyttöön ja ovat korvaamattomia matkoilla. Mukaan ei tarvita erillisiä puhdistusaineita, sillä puhdistusliinat sisältävät niin ihonpuhdistusaineen, kasvoveden kuin silmämeikinpoistoaineenkin. Jopa vedenkestävä silmämeikki puhdistuu hellävaraisesti.

NIVEA Refreshing Cleansing Wipes normaalille ja sekaiholle

Normaalin ja sekaihon alkoholittomat puhdistusliinat sisältävät lootusuutetta ja virkistäviä vitamiineja. Iho puhdistuu, virkistyy ja raikastuu nopeasti. Puhdistusliinat jättävät iholle miellyttävän kostean tunteen.

NIVEA Gentle Cleansing Wipes kuivalle ja herkälle iholle

Kuivan ja herkän ihon puhdistusliinoissa on manteli- ja kehäkukkaöljyä. Liinat puhdistavat ihon säilyttäen ihon luonnollisen kosteustasapainon. Mieto ja alkoholiton koostumus on iholle hellävarainen.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme