Mainos
Mainos

Pyörryttävä 3D-katumaalaus pääsi ennätysten kirjaan, katso kuva

Kiinalaisen taiteilijan valtava maalaus on niin realistinen, että aiheuttaa jopa huimausta!

Kiinalainen taiteilija Qi Xinghua on erikoistunut 3D-liitutöihin. Taiteilija ylitti itsensäkin maalatessaan Guangzhoussa katuun teoksen nimeltä Lions Gate Gorge: työ oli niin suurikokoinen, että Xinghua pääsi sen avulla Guinnessiin ennätysten kirjaan!

Teoksella on leveyttä 23 metriä ja pituutta huikeat 32 metriä. Maalaaminen kesti kuukauden, kertoo moillusions.com.

– Normaali näkökykymme kertoo, että lähellä olevat asiat ovat isoja, kaukana olevat pieniä. Käytän päinvastaista metodia ja teek kaukana olevista asioista isoja, lähellä olevista pieniä. Näin kaksiulotteisesta maalauksesta tulee kolmiulotteinen, Xinghua kuvailee.

Xinghuan työ on niin realistinen, että ohikulkijat ovat ilmoittaneet kokevansa huimauksen tunteita "köydellä" seisoskellessaan!


MTV3/Helmi

Lähde: Moillusions.com

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot