Mainos
Mainos

Raikasta kalpea iho

Talvella kalpea iho kaipaa piristystä. Aurinkopuuteri on helppo tapa saada kasvoille kuulautta keskellä pimeintä vuodenaikaa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Helmen muuttumisleikissä meikkitaitelija Riia Koivisto valitsi Marjo Leinon kasvoille aurinkopuuterin, joka sisälsi läpikuultavia pigmenttejä.

Aurinkopuuteri mielletään joskus pelkäksi kesätuotteeksi, mitä se ei missään nimessä ole. Oikeansävyinen aurinkopuuteri tuo kalpealle talvi-iholle raikkautta ja sillä voi myös muotoilla kasvoja.

Riia levitti aurinkopuuteria Marjon poskiluun kohdalle, dekolteelle ja kaulalle. Kasvojen ja kaulan erilaista ihonväriä onkin hyvä tasoittaa aurinkopuuterin avulla. Sääntö on hyvä muistaa etenkin, jos on pukeutunut avonaiseen vaatteeseen.

Aurinkopuuteria voi sipaista halutessaan aavistuksen myös hiusrajaan. Hyvin levitetty aurinkopuuteri takaa, että silmämeikkikin hehkuu kasvoilla aivan eri tavalla.

Hehkua iholle

Marjon kasvoille saatiin upea hehku Stay Real Terra -aurinkopuuterin avulla. Sunset gold -sävy tehostaa rusketusta antaen kasvoille kesäistä hohdetta.

Stay Real Terra -aurinkopuuterissa on kahdenlaisia Stay Real -pigmenttejä. Pitkäkestoiset ja hienojakoiset aurinkopuuterihiukkaset tuovat kasvoille auringon hehkun. Läpikuultavat mikropigmentit päästävät esiin ihon oman värin ja takaavat luonnollisen lopputuloksen. Silikoniöljyt pitävät värin kasvoilla pitkään. E- ja C-vitamiinit kosteuttavat ja suojaavat ihoa ulkoisia rasituksia vastaan. Sisältää mm. maissitärkkelystä, silikonia sekä E- ja C-vitamiineja.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme