Mainos
Mainos

Rakennetaan yhdessä naisten taivas!

Helmi ja Naantalin Kylpylä käynnistävät yhteistyön kaikilla aisteilla. Tavoitteena on synnyttää täydellinen, ihanille naisille suunnattu kylpyläpäivä, jonka Helmi-naiset suunnittelevat ja testaavat - ja sen jälkeen kaikki muutkin pääsevät siitä nauttimaan!

Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille.

Tulethan mukaan! Ensimmäisessä vaiheessa etsimme Naantalin Kylpylän sivuilta kaikki ne palaset, jotka täydellinen kylpyläpäivä pitää sisällään.

Kaikkien 15.5.2010 mennessä kilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin huikea lahjakortti, joka oikeuttaa .

Tämän jälkeen kilpailuvastauksista koostettiin ehdotus Helmi-tuotteeksi, jonka Helmen testiryhmään rekrytoidut klubijäsenet pääsevät testaamaan käytännössä.

Heidän kokemustensa ja arvioidensa perusteella tuotteeseen tehdään lopulliset hionnat, ja lopulta Naantalin Kylpylän palvelutuotteiden joukkoon lisätään Helmi-paketti ihanille naisille.

Ideasta tuotteeksi! Yhteistyössä! Helmi on todella uudenlaista naisten mediaa, joka tarjoaa elämyksiä ihanille naisille - ja kaikille aisteille!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme