Mainos
Mainos

Raskaana oleva Jennifer Garner: Olisi outoa saada poika

Näyttelijät Jennifer Garner ja Ben Affleck odottavat kolmatta lastaan. Garner sanoo, että olisi outoa saada poika.

Näyttelijä Jennifer Garner, 39, odottaa kolmatta lastaan miehensä Ben Affleckin, 39, kanssa, people.com uutisoi. Kahden tytön äiti ja itsekin suuressa sisarusparvessa kasvanut nainen myöntää, että olisi outoa saada poikalapsi.

– On upeaa kasvaa, kun perheessä on kolme tyttöä. Olisikin outoa saada poika, mutta kokemus olisi varmasti cool ja erilainen, raskaana oleva tähti kertoi Ellen DeGeneres Showssa..

Garner uskoo, että poika olisi mieluinen yllätys myös hänen miehelleen Affleckille, koska tämä tykkää baseballin pelaamisesta ja muusta miesmäisestä.

Perheen muut lapset, Violet, 5 ja Seraphina, 2,5 eivät välitä mitä sukupuolta tuleva lapsi on, kunhan saavat olla mukana nimeämässä lasta. Jos lapset saisivat päättää, tuleva pienokainen ristittäisiin Ralphieksi, Frankieksi, Minnie Mouseksi, Daisy Duckiksi tai Rosemarieksi.

– Daisy Duck Affleck. Näen jo meidän nimeävän lapsen niin, Garner vitsailee.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: people.com

Kuva: Splash

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme