Mainos
Mainos

Rokkari kampanjoi hyvän asian puolesta

Bret Michaels on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä väitteistä, joiden mukaan hänellä olisi suhde teininäyttelijä Miley Cyrusin äidin Tish Cyrusin kanssa. Marraskuussa rokkari on kuitenkin julkisuudessa hyvänkin asian tiimoilta: hän käynnistää American Diabetes -kuukauden.

American Diabetes -järjestö valitsi Bret Michaelsin Stop Diabetes -kampanjansa keulakuvaksi. Poison-yhtyeen laulajalla on ollut kuusivuotiaasta asti 1-tyypin diabetes ja hän on kerännyt järjestölle yli 215 000 euroa.

– On kunnia saada jälleen kerran työskennellä American Diabetes -järjestön hyväksi. 1-tyypin diabeetikkona tiedän, kuinka vaikeaa tämän sairauden kanssa eläminen voi olla ja miten tärkeää on lisätä tietoisuutta, jotta saisimme lopulta diabeteksen pysähtymään. Toivon, että kaikki osallistuvat kanssani Stop Diabetes -kampanjaan marraskuussa, Bret vetoaa.

Lue myös:

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Okmagazine.com

Kuva: GettyImages

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme