Mainos
Mainos

Sähäkkä tähti teki historiaa

Lady Gaga on rikkonut ennätyksen ja saanut yhteensä 13 ehdokkuutta MTV Video Music Awardseihin. Kukaan artisti ei ole aikaisemmin yltänyt samaan. Lady Gaga on innoissaan ehdokkuuksien määrästä.

Lady Gaga tuonee kotiin monta pystiä MTV Video Music Awardseista. Tähti on kahminut itselleen 13 ehdokkuutta. Hän on rikkonut ennätyksen, sillä kukaan ei ole saavuttanut samaa.

Tähti kisaa muun muassa vuoden parhaan musiikkivideon tittelistä. Lady Gagan musiikkivideot ovat näyttäviä ja räväköitä, joten ei ihme, että ne ovat hyvin edustettuina monessa kategoriassa.

Laulaja kiitti Twitterissä fanejaan saamastaan tuesta. Hän ei ole lainkaan huolissaan ehdokkuuksien määrästä, joka on sama kuin epäonnennumero 13.

– Synnyin maailmaan kolmesta syystä: tekemään musiikkia, musiikkivideoita homoseksuaaleille ja aiheuttamaan meteliä, Lady Gaga kirjoitti.

MTV3/Helmi

Lähde: undercover.com.au

Kuva: Wireimage/AOP

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme