Mainos
Mainos

Sateisen kesän hittiasuste: Aurinkokello-sateenvarjo!

Kevyen kesäsateen yllättäessä sateenvarjo on tarpeen. Tämä sontikka pelastaa myös tilanteen, jossa kello jäi kotiin!

Japanilaisen Kota Nezun suunnittelema aurinkokellosateenvarjo on monella tapaa hyödyllinen asuste: siitä löytyy kompassi, ja se kertoo kellonajan – sekä tietenkin suojaa sateelta.

Suunnittelijoiden mukaan auringon liikkeisiin taivaalla ei kesäpäivänäkään kiinnitä paljoa huomiota, mutta nyt aurinko- ja sateenvarjo suorastaan kutsuu kastelemaan taivaalle, kertoo If It's Hip It's Here -blogi.

Sateenvarjon toimintaperiaate on sama kuin aurinkokellon. Varjo asetetaan niin, että sen varresta löytyvän kompassin pohjoinen osoittaa varjon käyttäjää kohti, ja etelä taas varjon kello kahtatoista. Tämän jälkeen käyttäjän tarvitsee vain vilkaista, missä kohtaa varjoa aurinko paistaa, ja hän saa tietää keskimääräisen kellonajan.

MTV3/Helmi

Lähde: Ifitshipitshere.blogspot.com

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot