Mainos
Mainos

Saudinaisille uusi kielto: Peitä seksikkäät silmäsi

Saudinaisia uhkaa kielto, jonka mukaan he eivät saisi paljastaa silmiään julkisella paikalla.

Saudiarabialaiset naiset joutunevat peittämään silmänsä, jos ne ovat kovin seksikkäät. Saydi Arabia´s Committee For The Promotion Of Virtue And The Prevention Of Vice (CPVPV) -komitean puhemies Sheikh Mitlab al Nabet sanoo, että komitealla on oikeus puuttua naisten viekoitteleviin julkisiin katseisiin.

Saudinaisten täytyy peittää hiuksensa julkisilla paikoilla ja joillakin alueilla myös kasvonsa. Mikäli nainen kieltäytyy, häntä uhkaa sakkorangaistus ja julkinen raipparangaistus. Uusi kielto menisi vielä pidemmälle.

CPVPV:tä on syytetty ihmisoikeusloukkauksista aiemminkin. Vuonna 1904 perustetun komitean tarkoitus on pitää silmällä, ettei islamin lakeja rikota Saudi Arabiassa. Vuonna 2002 järjestö kielsi naispuolisia opiskelijoita tulemaan ulos palavasta koulusta, sillä oppilaat eivät olleet pukeutuneet asianmukaisesti pää peitettynä. Onnettomuudessa kuoli 15 ihmistä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: myfoxdc.com

Kuva: Shutterstock

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot